Cara Buat Tulisan FB Jadi Biru

statusfb 300x198 Cara Buat Tulisan FB Jadi Biru

Cara Buat Tulisan FB Jadi Biru

Buat Tulisan FB Jadi Biru

Anda pernah lihat kat Facebook ramai orang buat tulisan jadi warna biru? Ade kan? Bila komen kat status tulisan dia jadi warna biru. Jadi hari ni nak bagi satu tutorial mengenai facebook iaitu cara buat tulisan FB jadi warna biru. Menarik kan? Yup memang menarik bila tulisan kita berubah warna. Lain dari yang lagi gitu. Kan kan..

Langkah pertama adalah sila masuk facebook fanpages ini kemudian tekan like : KLIK SINI

Langkah kedua adalah copy coding kat bawah ni kemudian paste la dekat mana anda nak letak. Dekat status anda ke, dekat komen orang lain ke atau kat komen gambar :

Coding : @[141761049238869:text]

Langkah ketiga tukar ayat kat yang bewarna merah tu kepada apa pun yang anda suka. Contoh kat bawah ni Hai! Selanmat Pagi! :

@[141761049238869:Hai!Selamat pagi!]

Langkah keempat tekan enter atau klik comment/share dan SIAP !! Tulisan anda akan menjadi warna biru.

Mudah kan tutorial ni. Diharap anda menyukainya.

p/s : Tulisan FB jadi warna biru ni nampak menarik bukan?

pixel Cara Buat Tulisan FB Jadi Biru

Incoming search terms:

  • macam mana nak buat tulisan biru dalam facebook
  • macam mana nak buat tulisan biru kat fb
  • cara buat tulisan biru di facebook
  • macam mana nak buat tulisan biru di facebook
  • http://www ohgempak com/tag/cara-nak-buat-tulisan-fb-warna-biru/
  • http://www ohgempak com/2011/08/cara-buat-tulisan-fb-jadi-biru/
  • tulisan biru di fb
  • cara nak buat tulisan biru kat facebook
  • ayat best fb
  • macam mana nak buat tulisan biru
  • cara membuat tulisan biru di fb
  • ayat lawak untuk status facebook
  • ayat nak buat status
  • cara nak buat tulisan biru
  • bagaimana tukar tulisan nama fb ke jawi
  • cara tukar warna facebook
  • cara nak tutup akun twitter
  • macam mana nak buat tulisan biru kat facebook
  • cara membuat smile di fb
  • bagaimana nak buat tulisan biru di facebook
  • cara nak format blackberry
  • macam mana nak buat simbol love kat facebook
  • cara membuat tulisan biru di facebook
  • nak buat tulisan biru kat fb
  • text tulisan sambung
  • cara buat tulisan biru
  • ayat status facebook terbaik
  • cara buka fb orang laen menu yg mana
  • cara ubah warna tulisan di facebook
  • CODE STATUS DI FACEBOOK BERWARNA HIJAU
  • cara nak tukar warna facebook
  • namabirufacebook
  • membuat status biru facebook menggunakan hp samsung galaxy y
  • tulisan biru di chat facebook
  • cara menulis tulisan biru di facebook
  • cara nak jadi hot di facebook
  • buat tulisan biru di fb
  • status facebook yang gempak
  • ayat gempak untuk facebook
  • fb font biru
  • aplikasi tulisan jawi di fb
  • cara nak buat tulisan biru dalam facebook
  • bagaimana nak stop celcom facebook sms dari blackberry
  • cara buat tulisan biru dalam facebook
  • letak tulisan jawi dalam fb
  • tulisan love di fb
  • cara nak tutup akun facebook
  • Macam mana mahu buat mention di facebook status
  • cara nak buat smile di facebook
  • cara cara memformat blackberry melalui butang mobile
  • macam mana nak komen letak nama warna biru kat fb
  • font tulisan sambung percuma
  • cara buat tulisan warna biru pada fb
  • cara photo muzi bisa masuk ke fb
  • cara nak buat tulisan biru di facebook
  • car buat tulisan biru dalam
  • cara nak buat gambar dalam facebook
  • cara tukar nama fb
  • cara nak buat smiley di status facebook
  • tulisan pelik di facebook
  • ayat terbaik untuk status facebook
  • Tulisan merah
  • tukar warna biru di facebook
  • macam mana nak buat tulisan warna biru dalam facebook
  • kie trd dalam tulisan jepun
  • Cara nak buat video menggunakan telefon
  • http://www ohgempak com/tag/buat-tulisan-facebook-warna-biru/
  • ayat gempak
  • cara tukar background facebook
  • Ayat Buat Status
  • macamana nak bold nama dalam fb?
  • macam mana nak buat background ipad
  • cara nak tukar tulisan di handphone
  • cara mak buat fb
  • cara membuat love hitam di facebook menggunakan hp samsung
  • macam mana nak edit nama kawan dalam facebook
  • tag nama kawan tulisan biru
  • application untuk letak gambar dekat komen facebook
  • status fb jawi guna hp
  • ayat status facebook gempak
  • buat status gambar
  • cara tukar font fb di hp
  • cara highlight nama dalam komen facebook
  • kumpulan cara bikin status warna biru
  • buat fecebook dalam telefon/
  • macam mana nak letak gambar dekat kek
  • macamana nak masukan whatsapp dalam flipboard
  • buat bentuk love dalam facebook
  • cara membuat tulisan biru di facebook lewat hp
  • bagaimana tukar tulisan nama ke jawi di facebook
  • cara nak copy msg dalam android
  • komen warna biru di fb
  • macam mana nak tag nama kat facebook guna blackberry
  • cara memadam page di hp
  • cara tukar cover photo facebook melalui telephone
  • macam mana taip ikon smiley dalam fb
  • kod status fb bentuk hati
  • cara nak main twitter dalam telefon
  • macam mane nk letak profile picture kat twitter
  • komen bergambar dalam facebook
  • macam mana buat emoticon Like di status facebook guna handphone
  • Macam mana buat hashtag dalam facebook
  • Ayat Gempak Untuk FB Dan Twitter
  • macam mana guna whatsup
  • cara menukar tulisan berwarna
  • cara menukar tulisan telefon
  • cara menukar wallpaper handphone
  • tulisan warna di comen fb
  • cara menulis huruf biru difacebook di hP samsung young
  • macam mana mau buat chat
  • tulisan jawi guna android
  • tulisan cantik di facebook
  • cara membuat tulisan nama menjadi warna biru di facebook
  • tukar tulisan dekat henfon
  • cara tukar layout facebook tanpa download
  • Cara menambahi smiley difb
  • cara menggunakan icon smiley di facebook
  • cara mengubah tulisan telefon
  • tulisan biru guna samsung ace
  • macamana buat tulisan jawi di android phone
  • Cara menambahi karakter smile difb
  • cara tulis dalam gambar
  • macamana nak tab nama orang dalam facebook
  • cara-cara membuat simbol smile
  • mcm mana nak buat tulisan biru kat komen
  • simbol teks berwarna komen
  • mcm mane nk bt tulisan biru kat fb
  • mcm mana nak buat album di group facebook
  • cara nak warna nama orang kat facebook
  • Nak buat tulisan warna biru dalam facebook
  • membuat nama tulisan di android
  • nak copy status lawak untuk facebook
  • cara nak tag status wall facebook
  • cara nk tag nama kt komen facebook melalui opera mini
  • facebook hp mcm cara laptop
  • cara untuk mention orang guna blackberry
  • cara untuk tag kawan dlm facebook guna telefon android
  • cata nak masuk group dalam whatsapp
  • macam mana copy gambar dalam komen facebook
  • fb berwarna guna android
  • cra copy comen d facebook
  • macam mana buat komen nama facebook
  • delete birus dekat telefon samsung galaxy ace
  • cara untuk menukar background facebook di telefon
  • cara tukar kulit di facebook
  • emoticon warna buat bbm android
  • MACAM MANA GUNA SAMSUNG NOTE 3
  • Code teks sambung di fb
  • macam mana nak birukan nama dekat fb guna fon
  • macam mana mau tag nama orang d fb
  • macam mana mau buat smile di fb
  • Kode Cara menulis tek biru
  • cara tukar facebook theme
  • CARA2 BUAT TULISAN BESAR
  • macam mana mau birukan nama di fb?
  • cara2 guna gambar d kumpulan Facebook
  • cara warna biru taip facebook
  • cara upload photo dalam komen facebook
  • Cara2 nak HOT dalam Facebook
  • cara upload gambar dalam komen facebook
  • macam mana komen facebook bergambar android
  • caracara tukar gambar icon operamini android
  • cara tukar foto group watsapp
  • Cara update status facebook warna biru bukan di komen
  • cara tukar gambar cover facebook guna smartphone
  • cara tukar gambar kulit facebook di opera mini
  • Cara tukar nama di fb ke jawi
  • Cara untuk mention nama orang dekat fb
  • font warna biru facebook opramini
  • gambar komen fb
  • Kode cara buat tulisan biru di facebook melalui telefon
  • Kod text warna fb
  • cara tukar tulisan samsung young
  • cara tukar warna tulisan warna di whatsapp
  • gambar Simbol simbol telefon facebook
  • Kod kod menukar warna Theme facebook
  • gambar tulisan kawan
  • kod fb status profil
  • kod bahasa jawi di facebook
  • guna samsung bole send picture kat fb
  • Cara Tukat Kulit FB
  • cara-cara nak buat status lawak
  • handphone di tukar dengan samsung
  • Huruf sambung di status fb
  • cara tulis nama di komen fb
  • cara tukar tulisan nama huruf jawi
  • komen bergambar dalam facebook melalui handphone
  • Cara tukar nama kolony
  • cara tukar text berwarna samsung y
  • Macam macam link cara buat tulisan bewarna
  • cara tukar tulisan biru
  • Cara tulisan warna biru di komen facebook guna hp
  • love warna hijau di android
  • cara tukar tulisan jawi di facebook
  • letak photo dalam komen fb
  • cara tulisan dalam facebook gambr2
  • kumpulan cara membuat nama menjadi warna warni
  • Cara tulisan biru difb
  • emocition cara menulis nama orang difacebook berwarna biru
  • koment warna fb android
  • komen tag biru dalam facebook
  • cara tulis orang lidi dalam telefon
  • komen gambar facebook android
  • komen biru fb via hp
  • cara tulis bbm teks biru
  • nak bg nama rakan jd biru kat bila rakan cmment kat status kita
  • setting untuk masukkan komen bergambar di telefon s2
  • simbol cina dlm wasap
  • simbol facebook menggunakan telefon
  • simbol gambar kodok di blackberry
  • simbol love berwarna hitam di bbm android
  • simbol love warna hitam di bbm
  • simbol menarik untuk nama di twitter
  • simbol nak add nama dalam fb
  • Simbol terbaik nak update fb
  • simbol tulisan warna warni fb simbol tulisan warna warni fb
  • simbul tulisan samsung
  • smile di dekat nama fb
  • semile buat komen facebook
  • perkataan gempak
  • pcara buat smile guna fon
  • nak buat emiticon whatsapp
  • nak delete akun gmail dalam telefon
  • nak edit gambar dekat mana ?
  • nak icon biru di twitter
  • nak komen bergambar kt facebook guna hp samsung
  • nak tambah simbol pada whatsapp
  • nak tukar background facebook guna handphone
  • NAK TULIS BLOG KAT TAB 7 7
  • nak tulis nama warna biru dalam Fb
  • nakbuat status jadi hot
  • nama kawan biru
  • nama rakan warna biru di fb
  • status biru di fb melalui bbm smartphones
  • status gempak di facebook
  • status warna warni di facebook
  • tukar font facebook android
  • tukar font pada hp fb
  • tukar nama di fb pakai jawi
  • tukar nama facebook dalam jawi
  • tulisan biru di bbm
  • tulisan biru guna hp
  • tulisan love di hp android
  • tulisan pada whatsapp
  • tulisan virus
  • Tulisan warna biru guna telefon
  • tulisan warna pada whatsapp
  • tutor buat nama fb dengan simbol
  • tukar colour facebook
  • tukar bahasa untuk gambar kepada komen rakan fb
  • trik nulis komen bbm android
  • tag kawan di fb guna samsung young
  • tag nama kat facebook
  • tag nama kawan di facebook guna operamini
  • taip kode simbol smile
  • teg nama kawan dalam status fb
  • teknik tag nama kawan tulisan biru di fb
  • text biru di whatsup
  • tips dan trik update status fb guna kod bahasa arab opera mini
  • trick tukar tulisan fb
  • trick tulisan biru di bbm
  • trik facebook mobile tukar warna tulisan
  • Trik Menulis Love Warna Hitam
  • tutup akun fb di galyoung
  • macam mana nak buat bentuk love guna handpone samsung
  • macam mana nak copy photo dalam fb masuk dalam status
  • macam mana nak copy status di fb pakai phone
  • macam mana nak hashtag kt fb
  • macam mana nak invite kawan masuk group whatsapp
  • macam mana nak jadi hot di facebook
  • macam mana nak letak feeling happy pada status facebook
  • macam mana nak letak feeling kat facebook
  • macam mana nak letak gambar dalam kumpulan facebook
  • macam mana nak letak gambar kt komen fb
  • macam mana nak letak simbol love kat facebook
  • macam mana nak mention nama dalam fb
  • macam mana nak mention nama pakai tab
  • macam mana nak copy paste gambar dalam komen facebook
  • macam mana nak copy mesej whatsapp
  • macam mana nak cari group whatsapp
  • Macam mana nak buat closce freind melalui telefon
  • macam mana nak buat group whatsapp
  • macam mana nak buat hashtag kat facebook
  • macam mana nak buat icon notification whatsapp warna hijau?
  • macam mana nak buat komen bergambar di facebook di smartphone
  • macam mana nak buat nick biru dalam fb
  • macam mana nak buat smiley dengan perkataan feeling depressed
  • macam mana nak buat status
  • Macam mana nak buat tanda smartphone dalam facebook
  • Macam mana nak buat via kat facebook
  • macam mana nak buka gambar di facebook guna telefon blackberry
  • macam mana nak cancel like di facebook
  • macam mana nak set profile picture twitter
  • macam mana nak tab nama orang dalam facebook
  • macam mana nak tag kawan lebih dari 5 orang guna opera mini
  • macam mna nk tulis nama kat facebook komen jadi warna biru
  • macamana cara nak letak imej dekat kek
  • Macamana nak copy link guna telefon
  • macamana nak mention nama facebook guna andriod
  • Macamana nak tag nama di ruangan komen facebook
  • macamana nk buat status feeling dlm fb
  • macammana nak download whatsapp yang ads gsmbar
  • macammana nak mention nama kawan bila menggunakan blackberry?
  • macammana nak tutup update mobile
  • mcm mana nak buat tulisan biru kat facebook
  • mcm mana nak tag gambar di fb
  • membuat nama guna nombor dekat fb
  • macam mane nak tutup gambar profile fFacebook
  • macam mane nak tukar name dekat yahoo
  • Macam mane nak buat auto remove
  • macam mana nak tag nama dalam facebook
  • macam mana nak tag nama kat fb
  • macam mana nak tukar logo samsung note
  • macam mana nak tulis nama dekat depan screen untunk henset samsung
  • macam mana nk bold tulisan hashtag kat fb
  • macam mana nk buat icon dekat comment facebook
  • macam mana nk delete komen kat whatapps
  • macam mana nk padam kan screen samsung notes 3
  • macam mana nk tukar profile picture dekat twitter?
  • macam mana tag nama kat komen kat fb pakai hp
  • macam mana tukar logo samsung note 3 v10
  • macam mana tulisan jadi merah dalam excel
  • mengedit tulisan biru dengan besar melalui hp
  • cara buat nama at telefon
  • cara buat tulisan simbol huruf warna biru
  • cara buat video gambar di telefon
  • cara cara buat profil
  • Cara cara nak membuat smile di facebook
  • Cara cara nak membuat tulisan berwarna di facebook menggunakan telefon mudah ahli
  • cara cara nak tag post Guna link
  • Cara cara nak tulisan berwana di facebook menggunakan telefon mudah ahli
  • Cara cara nak tulisan berwarna di facebook menggunakan telefon mudah ahli
  • Cara cara tukar fon telefon android
  • cara copy nick di komen
  • cara copy text dekat fb
  • cara copy text guna note 3
  • cara edit tulisan jadi warna merah di bb
  • cara emoticon love warna hitam
  • cara buat tulisan biru pada fb menggunakan opera
  • cara buat tulisan biru di hp samsung
  • Cara buat simbol alt guna telefon
  • cara buat simbol dalam facebook guna handphone
  • Cara buat simbol di facebook dari telefon
  • cara buat simbol fb kod
  • cara buat smile di facebook guna fon
  • Cara buat smile facebook guna hp
  • cara buat smile menarik dikomen facebook
  • cara buat status bbm biru
  • cara buat tulis jawi guna smart phone
  • cara buat tulisan arab di status bbm
  • cara buat tulisan bbm android menjadi biru
  • Cara buat tulisan berwarna di fb guna hp
  • cara buat tulisan besar bold facebook
  • cara buat tulisan biru di fb samsung galaxy young
  • cara format blackberry guna telefon
  • cara guna facebook guna operamini
  • cara membuat album photo bergambar di facebook
  • cara membuat copy link menggunakan galaxy note
  • cara membuat emot love warna hitam pada bbm
  • Cara membuat emoticon menggunakan simbol telefon
  • cara membuat fb d telefon
  • cara membuat feeling dalam fb
  • Cara membuat gambar love besar di hp melalui facebook
  • cara membuat icon love warna biru di fb
  • cara membuat icon love warna hitam di bbm pada android
  • cara membuat link biru nama grup
  • cara membuat love biru di fb
  • Cara Membuat Nama Facebook Guna Email
  • cara membuat nama kawan dekat status facebook warna biru
  • cara membuat nicname bbm jadi bold android
  • cara memasuki handphone kawan
  • Cara memadam album foto facebook melalui handphone
  • cara guna facebook mobile
  • cara hastag nama facebook melalui operamini
  • cara letak background kat facebok
  • cara letak gambar di opera mini android
  • cara letak gambar di status fb
  • cara letak gambar pada komen Facebook tel Samsung
  • cara letak geeling pada fb
  • cara letak nama kumpulan di facebook
  • cara letak nombor telefon di facebook
  • Cara letak simbol handphone di fb
  • Cara macam jenis tulisan warna status fb
  • Cara mahu buat tulisan Feeling di facebook
  • cara masuk gambar di ruangan komen di facebook
  • cara masukkan gambar di FB guna blackbery
  • Cara membuat simbol di facebook lawat operamini
  • ayat ayat gempak/
  • bagaimana nak padam following di facebok
  • bagaimana nak post gambar di ruangan komen fb
  • bagaimana nak tulis tulisan jepun
  • bagaimana Teg orang menggunakan hp
  • bagaimana untuk keluar dari kumpulan di facebook telefon
  • bikin text bbm warna biru
  • Buat album gambar di fb guna telefon
  • buat bentuk bintang di status
  • buat emot love warna hitam di bbm
  • buat profile huruf jawi pada facebook
  • buat simbol d HP gambar
  • Buat simbol love guna samsung galaxy Ace
  • buat status berwarna pada bbm
  • buat status fb dengan huruf sambung via hp
  • bagaimana nak letak gamba dalam comment facebook guna handphone
  • bagaimana nak komen love
  • ayat buat lawak facebook
  • ayat gempak facebook
  • ayat gempak nak buat status
  • ayat invite kawen di fb
  • ayat nk buat status
  • ayat terbaik nk update status kt facebook
  • bagaiman cara menjadikan cover fb mengikut fixel
  • bagaimana cara membuat samsung galaxy young menarik
  • bagaimana cara menulis status dalam tulisan arab dalam facebook
  • bagaimana cara nak insert gambar dalam komen facebook┬Ą
  • bagaimana nak attach gambar dalam ruangan komen fb
  • bagaimana nak buat background facebook guna handphone
  • bagaimana nak delete massge di facebook
  • bagaimana nak hapuskan akaun facebook guna handphone
  • buat symbol di facebook hp samsung galaxy chat
  • buat tulisan hijau di fb via opera
  • cara bina ayat di facebok
  • Cara birukan nama rakan
  • cara blackberry nak tag dalam facebook
  • Cara block rakan di chat guna facebook mobile
  • cara buat album di facebook melalui hp samsung
  • Cara buat auto remove fb guna hp
  • cara buat auto tag facebook
  • cara buat auto tag guna telefon handphone
  • cara buat bentuk bintang komen di facebook
  • cara buat cover photo fb galaxy ace opera mini
  • cara buat icon whatsapp jadi warna biru
  • cara buat kumpulan di mesej fb
  • cara buat logo di telefon
  • cara buat love dalam facebook
  • cara bikin tulisan simbol untuk bbm di hp samsung
  • cara bikin status warna biru di aplikasi opera mini
  • cam mana buat status warna biru
  • cam mana buat status warna merah
  • camna nak tag nama kawan dalam facebook
  • cane nk letak feeling kt fb
  • car buat tulisan warna di bbm
  • cara 2 buat smile besar dalam fb
  • cara autotag dalam telefon
  • cara bbm di fb via opmin
  • Cara bikin bentuk hati berwarna hitam di fb
  • cara bikin komen gambar galaxy mini
  • Cara bikin love hitamdi fb lewat hp
  • cara bikin love warna hitam di android
  • cara bikin status bbm warna biru
  • cara bikin status fb jadi biru di hp samsung
  • cara buat love warna hitam di status bbm
  • cara nak masuk kan gambar gmail guna operamini
  • cara nak tukar gambar whatsapp
  • cara nak tukar nama bbm
  • Cara Nak Tukar Nama Pages Facebook Menggunakan Telefon
  • cara nak tukar tulisan dalam facebook bahasa cina
  • cara nak tukar tulisan telefon samsung galaxy ace
  • cara nak tukar warna di facebook hp
  • cara nak tukar warna nama dalam grup whatsapp
  • cara nak tulis emoticons
  • cara nak tulis nama rakan di ruangan komen menjadi biru menggunakan hp android
  • cara nak ubah tulisan dekat whattapp
  • cara nak update status kat facebook dengan ade feeling love
  • cara nak upload gambar dlm comment fb
  • cara naknpost status feeling kat facebook
  • cara ngasih simbol status fb di hp samsung young
  • cara nak tukar bahasa dalam facebook menggunakan henpon
  • cara nak taip hashtag di facebook
  • cara nak masuk kan gambar guna operamini
  • cara nak mention nama kawan jadi biru menggunakan handphone android samsung galaxy s
  • cara nak padam gambar d album facebook
  • cara nak post gambar dalam komen fb android
  • cara nak quit bbm
  • cara nak tag dalam status facebook
  • cara nak tag friend dalam komen
  • cara nak tag kawan di comment facebook guna blackberry
  • cara nak tag nama dalam facebook guna handphone
  • cara nak tag nama fb menggunakan opera mini
  • cara nak tag nama guna blackberry
  • cara nak tag nama kat komen fb
  • cara nak tag nama rakan bila dorg cmment dekat status kita
  • cara nak taip gambar di twitter
  • cara nk block org di fb guna handphone
  • cara nk buat huruf nma org dkat fb
  • cara tag gambar dalam komen facebook
  • cara tag gambar fon
  • Cara tag guna tulisan biru
  • cara tag kawan facebook operamini
  • Cara tag nama di ruang komen dengan mengunakan telefOn
  • cara tag nama fb komen android
  • cara tag nama kawan d fb guna hp
  • cara taip ikon
  • cara taip nama chat facebook
  • Cara teg kawan di fb menggunakan hp
  • cara text jadi warna fb
  • Cara tukar back ground facebook di telefon
  • cara tukar background telefon guna gambar sendiri
  • cara tukar background telefon operamini facebook
  • cara tag facebook di samsung
  • cara status fb warna biru kode
  • cara nk buat symbol smiley di facebook
  • cara nk letak nama friend dekat status facebook
  • cara nk memabuat tulisan logo
  • cara nsk ubah tulisan dalam iphone
  • cara nulis di bbm warna biru
  • cara padam album di fb mengguna telepon
  • cara padam mesej di facebook
  • cara padam page guna hp
  • cara padam tag gambar melalui telefon
  • CARA PASTE GAMBAR DI facebook
  • cara paste guna telefon
  • cara post gambar di komen facebook menggunakan note
  • cara sambungkan twitter ke fb via operamini
  • cara share link dekat chat fb
  • Cara tukar bahasa di facebook di phone
  • cara membuat status hitam melalui samsung
  • cara mention nama rakan di ruangan comment facebook
  • Cara mention nick fb pakai hp
  • cara mention orang lewat hp android samsung chat
  • cara menukar ayat menjadi biru
  • cara menukar text hp android
  • cara menukar tulisan dalam facebook
  • cara menukar warna fb android
  • cara menulis menjadi biru di opramini
  • cara menulis nama rakan menjadi biru di ruangan komen
  • cara menulis status hitam di fb
  • cara menuliskan nama orang di status fb biru
  • cara merubah bacground facebook hp android com
  • Cara merubah warna fb menggunakan hp
  • cara nak block wasap orang
  • Cara mention nama orang kat fb
  • cara mention nama kawan kat fb
  • cara membuat status jadi biru di wall grup FB/
  • cara membuat status tulisan ayat di facebook
  • cara membuat tulisan biru di fb lewat hp samsung galaxy young
  • cara membuat tulisan biru di fb pakai android
  • Cara membuat tulisan hitam di status fb dengan operamini
  • cara membuat tulisan warna biru di fb via hp
  • cara membuat tulisand jd warna biru d facebook
  • cara mengubah tulisan di bbm for android menjadi biru
  • cara mengubah warna tulisan di facebook mengunakan hp
  • cara menjadikan photo menjadi video lewat hp android
  • cara mention menggunakan samsung young
  • cara mention nama dalam fb
  • cara mention nama di fb
  • cara mention nama di fb guna opera mini
  • cara nak bold nama dalam komen facebook
  • cara nak buang gambar album dalam facebook orang
  • cara nak copy ayat yang post kat facebook
  • cara nak copy guna handset
  • cara nak copy mesej facebook android
  • Cara nak copy teks dari wall dalam fb
  • cara nak delete album gambar dalam fb
  • cara nak dowlod video masuk dalam henfon
  • cara nak download tulisan jawi untuk facebook
  • cara nak download whatsapp biru
  • cara nak edit tulisan dekat tengah
  • Cara nak guna via samsung di status fb
  • cara nak hide album di fb
  • cara nak highlight nama dalam facebook melalui telefon
  • cara nak hot kat fb
  • CARA NAK KAWAN ORANG YANG BLOCK
  • cara nak copy ayat dari facebook
  • cara nak copi mesej
  • cara nak buat auto komen menggunakan handphone
  • cara nak buat auto remove di fb guna hp
  • cara nak buat cover facebook nama di belakang
  • cara nak buat gambar di fb
  • cara nak buat gambar smile
  • cara nak buat grup dalam whatsapp
  • cara nak buat logo bb
  • Cara nak buat nama rakan di fb warna biru
  • Cara nak buat Post warna warni dekat wall facebook
  • cara nak buat smiley
  • cara nak buat tanda dalam fb
  • Cara nak buat tulisan biru di fb mobile
  • Cara nak buat tulisan biru di fb telefon
  • cara nak buat video gambar guna telefon
  • cara nak letak gambar profile di twitter menggunakan hp

3 thoughts on “Cara Buat Tulisan FB Jadi Biru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge