Cara Buat Tulisan FB Jadi Biru

statusfb 300x198 Cara Buat Tulisan FB Jadi Biru

Cara Buat Tulisan FB Jadi Biru

Buat Tulisan FB Jadi Biru

Anda pernah lihat kat Facebook ramai orang buat tulisan jadi warna biru? Ade kan? Bila komen kat status tulisan dia jadi warna biru. Jadi hari ni nak bagi satu tutorial mengenai facebook iaitu cara buat tulisan FB jadi warna biru. Menarik kan? Yup memang menarik bila tulisan kita berubah warna. Lain dari yang lagi gitu. Kan kan..

Langkah pertama adalah sila masuk facebook fanpages ini kemudian tekan like : KLIK SINI

Langkah kedua adalah copy coding kat bawah ni kemudian paste la dekat mana anda nak letak. Dekat status anda ke, dekat komen orang lain ke atau kat komen gambar :

Coding : @[141761049238869:text]

Langkah ketiga tukar ayat kat yang bewarna merah tu kepada apa pun yang anda suka. Contoh kat bawah ni Hai! Selanmat Pagi! :

@[141761049238869:Hai!Selamat pagi!]

Langkah keempat tekan enter atau klik comment/share dan SIAP !! Tulisan anda akan menjadi warna biru.

Mudah kan tutorial ni. Diharap anda menyukainya.

p/s : Tulisan FB jadi warna biru ni nampak menarik bukan?

pixel Cara Buat Tulisan FB Jadi Biru

Incoming search terms:

  • macam mana nak buat tulisan biru dalam facebook
  • macam mana nak buat tulisan biru kat fb
  • cara buat tulisan biru di facebook
  • macam mana nak buat tulisan biru di facebook
  • http://www ohgempak com/tag/cara-nak-buat-tulisan-fb-warna-biru/
  • http://www ohgempak com/2011/08/cara-buat-tulisan-fb-jadi-biru/
  • tulisan biru di fb
  • cara nak buat tulisan biru kat facebook
  • ayat best fb
  • macam mana nak buat tulisan biru
  • cara membuat tulisan biru di fb
  • ayat lawak untuk status facebook
  • ayat nak buat status
  • bagaimana tukar tulisan nama fb ke jawi
  • cara nak buat tulisan biru
  • cara nak tutup akun twitter
  • cara tukar warna facebook
  • macam mana nak buat tulisan biru kat facebook
  • cara membuat smile di fb
  • bagaimana nak buat tulisan biru di facebook
  • cara nak format blackberry
  • cara buat tulisan biru
  • nak buat tulisan biru kat fb
  • ayat status facebook terbaik
  • text tulisan sambung
  • cara membuat tulisan biru di facebook
  • macam mana nak buat simbol love kat facebook
  • cara ubah warna tulisan di facebook
  • cara buka fb orang laen menu yg mana
  • CODE STATUS DI FACEBOOK BERWARNA HIJAU
  • cara nak tukar warna facebook
  • tulisan biru di chat facebook
  • cara menulis tulisan biru di facebook
  • membuat status biru facebook menggunakan hp samsung galaxy y
  • namabirufacebook
  • ayat gempak untuk facebook
  • status facebook yang gempak
  • buat tulisan biru di fb
  • cara nak jadi hot di facebook
  • letak tulisan jawi dalam fb
  • fb font biru
  • cara nak buat tulisan biru dalam facebook
  • bagaimana nak stop celcom facebook sms dari blackberry
  • cara buat tulisan biru dalam facebook
  • aplikasi tulisan jawi di fb
  • cara buat tulisan warna biru pada fb
  • Macam mana mahu buat mention di facebook status
  • cara photo muzi bisa masuk ke fb
  • cara nak buat smile di facebook
  • tulisan love di fb
  • font tulisan sambung percuma
  • cara nak tutup akun facebook
  • cara cara memformat blackberry melalui butang mobile
  • macam mana nak komen letak nama warna biru kat fb
  • cara nak buat tulisan biru di facebook
  • cara nak buat gambar dalam facebook
  • car buat tulisan biru dalam
  • tulisan pelik di facebook
  • macam mana nak buat tulisan warna biru dalam facebook
  • ayat terbaik untuk status facebook
  • Tulisan merah
  • kie trd dalam tulisan jepun
  • tukar warna biru di facebook
  • cara nak buat smiley di status facebook
  • cara tukar nama fb
  • Cara nak buat video menggunakan telefon
  • http://www ohgempak com/tag/buat-tulisan-facebook-warna-biru/
  • cara tukar background facebook
  • ayat gempak
  • Ayat Buat Status
  • macam mana nak edit nama kawan dalam facebook
  • macamana nak bold nama dalam fb?
  • cara nak buat mesej berwarna
  • cara membuat love hitam di facebook menggunakan hp samsung
  • macam mana nak buat background ipad
  • cara masuk video ke facebook guna telefon
  • cara mak buat fb
  • cara tukar font fb di hp
  • cara nak tukar tulisan di handphone
  • application untuk letak gambar dekat komen facebook
  • status fb jawi guna hp
  • buat status gambar
  • tag nama kawan tulisan biru
  • ayat status facebook gempak
  • macam mana nak tag nama kat facebook guna blackberry
  • komen warna biru di fb
  • kumpulan cara bikin status warna biru
  • buat bentuk love dalam facebook
  • macamana nak masukan whatsapp dalam flipboard
  • bagaimana tukar tulisan nama ke jawi di facebook
  • macam mana buat emoticon Like di status facebook guna handphone
  • komen bergambar dalam facebook
  • buat fecebook dalam telefon/
  • cara memadam page di hp
  • cara tulis dalam gambar
  • cara highlight nama dalam komen facebook
  • macam mana nak letak gambar dekat kek
  • macamana buat tulisan jawi di android phone
  • macam mane nk letak profile picture kat twitter
  • kod status fb bentuk hati
  • cara nak main twitter dalam telefon
  • macam mana taip ikon smiley dalam fb
  • cara membuat tulisan biru di facebook lewat hp
  • Macam mana buat hashtag dalam facebook
  • tulisan jawi guna android
  • cara menukar tulisan telefon
  • Ayat Gempak Untuk FB Dan Twitter
  • tulisan warna di comen fb
  • cara menukar tulisan berwarna
  • cara tukar cover photo facebook melalui telephone
  • cara menukar wallpaper handphone
  • cara menulis huruf biru difacebook di hP samsung young
  • macam mana mau buat chat
  • tulisan cantik di facebook
  • macam mana nak buat wallpaper dlm msh
  • cara membuat tulisan nama menjadi warna biru di facebook
  • Cara menambahi karakter smile difb
  • Cara menambahi smiley difb
  • cara menggunakan icon smiley di facebook
  • tukar tulisan dekat henfon
  • cara mengubah tulisan telefon
  • tulisan biru guna samsung ace
  • cara tukar layout facebook tanpa download
  • macam mana guna whatsup
  • macam mana mau mention nama orang di pesbuk guna telefon
  • mcm mane nk bt tulisan biru kat fb
  • mcm mana nak buat album di group facebook
  • mcm mana nak buat tulisan biru kat komen
  • cara nak copy msg dalam android
  • cara-cara membuat simbol smile
  • cara nk ada lambang blackberry pada status facebook
  • cara nak tag status wall facebook
  • Nak buat tulisan warna biru dalam facebook
  • membuat nama tulisan di android
  • nak copy status lawak untuk facebook
  • simbol teks berwarna komen
  • cara nak warna nama orang kat facebook
  • cara nk tag nama kt komen facebook melalui opera mini
  • macamana nak tab nama orang dalam facebook
  • edit gambar dekat telepon blackberry
  • cara upload gambar dalam komen facebook
  • delete birus dekat telefon samsung galaxy ace
  • emocition cara menulis nama orang difacebook berwarna biru
  • Cara tukar nama facebook via opera mini
  • cara untuk tag kawan dlm facebook guna telefon android
  • MACAM MANA GUNA SAMSUNG NOTE 3
  • macam mana buat komen nama facebook
  • macam mana copy gambar dalam komen facebook
  • Cara tukar nama di fb ke jawi
  • facebook hp mcm cara laptop
  • Cara update status facebook warna biru bukan di komen
  • cara tukar tulisan nama huruf jawi
  • cra copy comen d facebook
  • macam mana nak birukan nama dekat fb guna fon
  • macam mana mau tag nama orang d fb
  • cara-cara nak buat status lawak
  • Kode Cara menulis tek biru
  • macam mana mau buat smile di fb
  • Cara2 nak HOT dalam Facebook
  • cara tukar foto group watsapp
  • caracara tukar gambar icon operamini android
  • macam mana mau birukan nama di fb?
  • cata nak masuk group dalam whatsapp
  • cara warna biru taip facebook
  • cara tukar gambar cover facebook guna smartphone
  • emoticon warna buat bbm android
  • cara upload photo dalam komen facebook
  • cara tukar gambar kulit facebook di opera mini
  • Code teks sambung di fb
  • cara tukar kulit di facebook
  • macam mana komen facebook bergambar android
  • Cara tukar nama kolony
  • cara untuk menukar background facebook di telefon
  • komen bergambar dalam facebook melalui handphone
  • gambar komen fb
  • cara tulis nama di komen fb
  • cara tukar wallpaper facebook
  • Kode cara buat tulisan biru di facebook melalui telefon
  • cara tukar warna tulisan warna di whatsapp
  • Kod text warna fb
  • gambar lawak komen fb
  • gambar Simbol simbol telefon facebook
  • Kod kod menukar warna Theme facebook
  • kod fb status profil
  • kod bahasa jawi di facebook
  • gambar tulisan kawan
  • cara2 guna gambar d kumpulan Facebook
  • guna samsung bole send picture kat fb
  • handphone di tukar dengan samsung
  • Cara Tukat Kulit FB
  • komen biru fb via hp
  • cara tukar tulisan samsung young
  • komen gambar facebook android
  • cara tukar text berwarna samsung y
  • cara tukar tulisan biru
  • fb berwarna guna android
  • cara untuk mention orang guna blackberry
  • Cara untuk mention nama orang dekat fb
  • Macam macam link cara buat tulisan bewarna
  • love warna hijau di android
  • cara tulisan dalam facebook gambr2
  • Huruf sambung di status fb
  • cara tukar tulisan jawi di facebook
  • letak photo dalam komen fb
  • kumpulan cara membuat nama menjadi warna warni
  • Cara tulisan biru difb
  • koment warna fb android
  • font warna biru facebook opramini
  • komen tag biru dalam facebook
  • cara tulis orang lidi dalam telefon
  • cara tulis bbm teks biru
  • mengedit tulisan biru dengan besar melalui hp
  • semile buat komen facebook
  • setting untuk masukkan komen bergambar di telefon s2
  • simbol cina dlm wasap
  • simbol facebook menggunakan telefon
  • simbol gambar kodok di blackberry
  • simbol love berwarna hitam di bbm android
  • simbol love warna hitam di bbm
  • simbol menarik untuk nama di twitter
  • simbol nak add nama dalam fb
  • Simbol terbaik nak update fb
  • simbol tulisan warna warni fb simbol tulisan warna warni fb
  • simbul tulisan samsung
  • smile di dekat nama fb
  • perkataan gempak
  • pcara buat smile guna fon
  • nak bg nama rakan jd biru kat bila rakan cmment kat status kita
  • nak buat emiticon whatsapp
  • nak delete akun gmail dalam telefon
  • nak edit gambar dekat mana ?
  • nak icon biru di twitter
  • nak komen bergambar kt facebook guna hp samsung
  • nak tambah simbol pada whatsapp
  • nak tukar background facebook guna handphone
  • NAK TULIS BLOG KAT TAB 7 7
  • nak tulis nama warna biru dalam Fb
  • nakbuat status jadi hot
  • nama kawan biru
  • nama rakan warna biru di fb
  • status biru di fb melalui bbm smartphones
  • status gempak di facebook
  • status warna warni di facebook
  • tukar colour facebook
  • tukar font facebook android
  • tukar font pada hp fb
  • tukar nama di fb pakai jawi
  • tukar nama facebook dalam jawi
  • tulisan biru di bbm
  • tulisan biru guna hp
  • tulisan love di hp android
  • tulisan pada whatsapp
  • Tulisan warna biru guna telefon
  • tulisan warna pada whatsapp
  • tulisan warna warni dalam fb
  • tutor buat nama fb dengan simbol
  • trik nulis komen bbm android
  • Trik Menulis Love Warna Hitam
  • tag kawan di fb guna samsung young
  • Tag nama fb guna android
  • tag nama kat facebook
  • tag nama kat facebook guna handphone
  • tag nama kawan di facebook guna operamini
  • taip kode simbol smile
  • teg nama kawan dalam status fb
  • teknik tag nama kawan tulisan biru di fb
  • text biru di whatsup
  • tips dan trik update status fb guna kod bahasa arab opera mini
  • trick tukar tulisan fb
  • trick tulisan biru di bbm
  • trik facebook mobile tukar warna tulisan
  • tutup akun fb di galyoung
  • macam mana nak buat bentuk love guna handpone samsung
  • macam mana nak copy paste gambar dalam komen facebook
  • macam mana nak copy photo dalam fb masuk dalam status
  • macam mana nak copy status di fb pakai phone
  • macam mana nak download aplikasi al-quran guna opera mini?
  • macam mana nak hashtag kt fb
  • macam mana nak invite kawan masuk group whatsapp
  • macam mana nak jadi hot di facebook
  • tukar bahasa untuk gambar kepada komen rakan fb
  • macam mana nak letak feeling happy pada status facebook
  • macam mana nak letak gambar dalam kumpulan facebook
  • macam mana nak letak gambar kt komen fb
  • macam mana nak letak simbol love kat facebook
  • macam mana nak mention nama dalam fb
  • macam mana nak copy mesej whatsapp
  • macam mana nak cari group whatsapp
  • Macam mana nak buat closce freind melalui telefon
  • macam mana nak buat group whatsapp
  • macam mana nak buat hashtag kat facebook
  • macam mana nak buat icon notification whatsapp warna hijau?
  • macam mana nak buat komen bergambar di facebook di smartphone
  • macam mana nak buat nick biru dalam fb
  • macam mana nak buat smiley dengan perkataan feeling depressed
  • macam mana nak buat status
  • macam mana nak buat tag nama kt fb
  • Macam mana nak buat tanda smartphone dalam facebook
  • Macam mana nak buat via kat facebook
  • macam mana nak buka gambar di facebook guna telefon blackberry
  • macam mana nak cancel like di facebook
  • macam mana nak mention nama pakai tab
  • macam mana nak set profile picture twitter
  • macam mana nak tab nama orang dalam facebook
  • macam mane nak tutup gambar profile fFacebook
  • macam mna nk tulis nama kat facebook komen jadi warna biru
  • macamana cara nak letak imej dekat kek
  • Macamana nak copy link guna telefon
  • macamana nak mention nama facebook guna andriod
  • Macamana nak tag nama di ruangan komen facebook
  • macamana nk buat status feeling dlm fb
  • macammana nak download whatsapp yang ads gsmbar
  • macammana nak mention nama kawan bila menggunakan blackberry?
  • mcm mana nak buat tulisan biru kat facebook
  • mcm mana nak tag gambar di fb
  • mcm mana nk padam nombor telefon pada emel facebook
  • mcm ne nk color text dlm fb
  • macam mane nak tukar name dekat yahoo
  • Macam mane nak buat auto remove
  • macam mana nak tag kawan lebih dari 5 orang guna opera mini
  • macam mana nak tag nama dalam facebook
  • macam mana nak tag nama kat fb
  • macam mana nak tukar logo samsung note
  • macam mana nak tulis nama dekat depan screen untunk henset samsung
  • macam mana nak upload gambar menggunakan opera mini untuk facebook
  • macam mana nk bold tulisan hashtag kat fb
  • macam mana nk buat icon dekat comment facebook
  • macam mana nk delete komen kat whatapps
  • macam mana nk tukar profile picture dekat twitter?
  • macam mana tag nama kat komen kat fb pakai hp
  • macam mana tukar logo samsung note 3 v10
  • macam mana tulisan jadi merah dalam excel
  • membuat nama guna nombor dekat fb
  • cara buat love warna hitam di status bbm
  • cara buat video gambar di telefon
  • cara cara buat profil
  • Cara cara nak membuat smile di facebook
  • Cara cara nak membuat tulisan berwarna di facebook menggunakan telefon mudah ahli
  • cara cara nak tag post Guna link
  • Cara cara nak tulisan berwana di facebook menggunakan telefon mudah ahli
  • Cara cara nak tulisan berwarna di facebook menggunakan telefon mudah ahli
  • Cara cara tukar fon telefon android
  • cara copy nick di komen
  • cara copy text dekat fb
  • cara copy text guna note 3
  • cara edit tulisan jadi warna merah di bb
  • cara emoticon love warna hitam
  • cara format blackberry guna telefon
  • cara buat tulisan simbol huruf warna biru
  • cara buat tulisan biru pada fb menggunakan opera
  • cara buat nama at telefon
  • Cara buat simbol alt guna telefon
  • cara buat simbol dalam facebook guna handphone
  • Cara buat simbol di facebook dari telefon
  • cara buat simbol fb kod
  • cara buat smile di facebook guna fon
  • cara buat smile menarik dikomen facebook
  • cara buat status bbm biru
  • cara buat tulis jawi guna smart phone
  • cara buat tulisan arab di status bbm
  • cara buat tulisan bbm android menjadi biru
  • cara buat tulisan besar bold facebook
  • cara buat tulisan biru di fb samsung galaxy young
  • cara buat tulisan biru di hp samsung
  • cara guna facebook guna operamini
  • cara guna facebook mobile
  • cara guna tulisan jawi dalam whatapp
  • cara membuat copy link menggunakan galaxy note
  • cara membuat emot love warna hitam pada bbm
  • Cara membuat emoticon menggunakan simbol telefon
  • cara membuat fb d telefon
  • cara membuat feeling dalam fb
  • Cara membuat gambar love besar di hp melalui facebook
  • cara membuat icon love warna biru di fb
  • cara membuat icon love warna hitam di bbm pada android
  • cara membuat link biru nama grup
  • cara membuat love biru di fb
  • Cara Membuat Nama Facebook Guna Email
  • cara membuat nama kawan dekat status facebook warna biru
  • cara membuat nicname bbm jadi bold android
  • Cara membuat simbol di facebook lawat operamini
  • cara membuat album photo bergambar di facebook
  • cara memasuki handphone kawan
  • cara hastag nama facebook melalui operamini
  • cara letak background kat facebok
  • cara letak gambar di opera mini android
  • cara letak gambar di status fb
  • cara letak gambar pada komen Facebook tel Samsung
  • cara letak geeling pada fb
  • cara letak nama kumpulan di facebook
  • cara letak nombor telefon di facebook
  • Cara letak simbol handphone di fb
  • Cara macam jenis tulisan warna status fb
  • Cara mahu buat tulisan Feeling di facebook
  • cara masuk gambar di ruangan komen di facebook
  • cara masukkan gambar di FB guna blackbery
  • Cara memadam album foto facebook melalui handphone
  • cara membuat status hitam melalui samsung
  • cara buat love dalam facebook
  • ayat ayat gempak/
  • bagaimana nak hapuskan akaun facebook guna handphone
  • bagaimana nak hashtag nama orang di facebook
  • bagaimana nak komen love
  • bagaimana nak letak gamba dalam comment facebook guna handphone
  • bagaimana nak padam following di facebok
  • bagaimana nak post gambar di ruangan komen fb
  • bagaimana nak tulis tulisan jepun
  • bagaimana Teg orang menggunakan hp
  • bagaimana untuk keluar dari kumpulan di facebook telefon
  • bikin text bbm warna biru
  • buat bentuk bintang di status
  • buat emot love warna hitam di bbm
  • buat profile huruf jawi pada facebook
  • buat simbol d HP gambar
  • bagaimana nak delete massge di facebook
  • bagaimana nak attach gambar dalam ruangan komen fb
  • ayat best untuk status
  • ayat buat lawak facebook
  • ayat gempak facebook
  • ayat gempak fb
  • ayat gempak nak buat status
  • ayat invite kawen di fb
  • ayat nk buat status
  • ayat terbaik nk update status kt facebook
  • bagaiman cara menjadikan cover fb mengikut fixel
  • bagaimana cara membuat samsung galaxy young menarik
  • bagaimana cara menulis status dalam tulisan arab dalam facebook
  • bagaimana cara nak insert gambar dalam komen facebook┬Ą
  • bagaimana hendak tukar whatsaap
  • BAGAIMANA MAHU HILANGKANKAN TULISAN CINA DALAM TELEPON AP
  • Buat simbol love guna samsung galaxy Ace
  • buat status berwarna pada bbm
  • buat symbol di facebook hp samsung galaxy chat
  • cara bikin tulisan simbol untuk bbm di hp samsung
  • cara bina ayat di facebok
  • Cara birukan nama rakan
  • cara blackberry nak tag dalam facebook
  • Cara block rakan di chat guna facebook mobile
  • cara block rakan di whatsap
  • cara buat album di facebook melalui hp samsung
  • Cara buat auto remove fb guna hp
  • cara buat auto tag facebook
  • cara buat auto tag guna telefon handphone
  • cara buat bentuk bintang komen di facebook
  • cara buat cover photo fb galaxy ace opera mini
  • cara buat icon whatsapp jadi warna biru
  • cara buat kumpulan di mesej fb
  • cara bikin status warna biru di aplikasi opera mini
  • cara bikin status fb jadi biru di hp samsung
  • buat tulisan hijau di fb via opera
  • cam mana buat status warna biru
  • cam mana buat status warna merah
  • camna nak tag nama kawan dalam facebook
  • cane nk letak feeling kt fb
  • car buat tulisan warna di bbm
  • cara 2 buat smile besar dalam fb
  • cara autotag dalam telefon
  • cara bbm di fb via opmin
  • Cara bikin bentuk hati berwarna hitam di fb
  • cara bikin komen gambar galaxy mini
  • Cara bikin love hitamdi fb lewat hp
  • cara bikin love warna hitam di android
  • cara bikin status bbm warna biru
  • cara buat logo di telefon
  • cara nak masuk kan gambar guna operamini
  • cara nak tukar nama bbm
  • Cara Nak Tukar Nama Pages Facebook Menggunakan Telefon
  • cara nak tukar theme facebook dari opera
  • cara nak tukar tulisan dalam facebook bahasa cina
  • cara nak tukar tulisan telefon samsung galaxy ace
  • cara nak tukar warna di facebook hp
  • cara nak tukar warna nama dalam grup whatsapp
  • cara nak tulis emoticons
  • cara nak tulis nama rakan di ruangan komen menjadi biru menggunakan hp android
  • cara nak ubah tulisan dekat whattapp
  • cara nak update status kat facebook dengan ade feeling love
  • cara nak upload gambar dlm comment fb
  • cara nak wat tulisan biru utk nama kawan di fb
  • cara naknpost status feeling kat facebook
  • cara nak tukar gambar whatsapp
  • cara nak tukar bahasa dalam facebook menggunakan henpon
  • cara nak mention nama kawan jadi biru menggunakan handphone android samsung galaxy s
  • cara nak padam gambar d album facebook
  • cara nak quit bbm
  • cara nak tag dalam status facebook
  • cara nak tag friend dalam komen
  • cara nak tag kawan di comment facebook guna blackberry
  • cara nak tag komen dlm facebook
  • cara nak tag nama dalam facebook guna handphone
  • cara nak tag nama fb menggunakan opera mini
  • cara nak tag nama guna blackberry
  • cara nak tag nama kat komen fb
  • cara nak tag nama rakan bila dorg cmment dekat status kita
  • cara nak taip gambar di twitter
  • cara nak taip hashtag di facebook
  • cara ngasih simbol status fb di hp samsung young
  • cara nk block org di fb guna handphone
  • cara nk buat huruf nma org dkat fb
  • cara tag gambar fon
  • Cara tag guna tulisan biru
  • cara tag kawan facebook operamini
  • Cara tag nama di ruang komen dengan mengunakan telefOn
  • cara tag nama fb komen android
  • cara tag nama kawan d fb guna hp
  • cara taip ikon
  • cara taip nama chat facebook
  • Cara teg kawan di fb menggunakan hp
  • cara text jadi warna fb
  • Cara tukar back ground facebook di telefon
  • cara tukar background telefon guna gambar sendiri
  • cara tukar background telefon operamini facebook
  • Cara tukar bahasa di facebook di phone
  • cara tag gambar dalam komen facebook
  • cara tag facebook di samsung
  • cara nk buat symbol smiley di facebook
  • cara nk letak nama friend dekat status facebook
  • cara nsk ubah tulisan dalam iphone
  • cara nulis di bbm warna biru
  • cara padam album di fb mengguna telepon
  • cara padam mesej di facebook
  • cara padam page guna hp
  • cara padam tag gambar melalui telefon
  • CARA PASTE GAMBAR DI facebook
  • cara paste guna telefon
  • cara post gambar di komen facebook menggunakan note
  • cara sambungkan twitter ke fb via operamini
  • cara share link dekat chat fb
  • cara status fb warna biru kode
  • cara tukar facebook theme
  • cara nak masuk kan gambar gmail guna operamini
  • cara membuat status jadi biru di wall grup FB/
  • cara mention nama rakan di ruangan comment facebook
  • cara mention name friend kat fb
  • cara mention name friend kat fb menggunakan handphone
  • Cara mention nick fb pakai hp
  • cara mention orang lewat hp android samsung chat
  • cara menukar ayat menjadi biru
  • cara menukar text hp android
  • cara menukar tulisan dalam facebook
  • cara menukar warna fb android
  • cara menulis menjadi biru di opramini
  • cara menulis nama rakan menjadi biru di ruangan komen
  • cara menulis status hitam di fb
  • cara menuliskan nama orang di status fb biru
  • cara merubah bacground facebook hp android com
  • Cara mention nama orang kat fb
  • cara mention nama di fb guna opera mini
  • cara membuat status tulisan ayat di facebook
  • cara membuat tulisan biru di fb lewat hp samsung galaxy young
  • cara membuat tulisan biru di fb pakai android
  • Cara membuat tulisan hitam di status fb dengan operamini
  • cara membuat tulisan jadi biru pada sttatus facebook
  • cara membuat tulisan warna biru di fb via hp
  • cara membuat tulisand jd warna biru d facebook
  • cara mengubah tulisan di bbm for android menjadi biru
  • cara mengubah warna tulisan di facebook mengunakan hp
  • cara menjadikan photo menjadi video lewat hp android
  • cara mention di facebook android
  • cara mention menggunakan samsung young
  • cara mention nama dalam fb
  • cara mention nama di fb
  • Cara merubah warna fb menggunakan hp
  • cara nak aploud foto di gmail guna operamini
  • cara nak block wasap orang
  • cara nak copy ayat yang post kat facebook
  • cara nak copy guna handset
  • cara nak copy mesej facebook android
  • Cara nak copy teks dari wall dalam fb
  • cara nak delete album gambar dalam fb
  • cara nak dowlod video masuk dalam henfon
  • cara nak download tulisan jawi untuk facebook
  • cara nak download whatsapp biru
  • cara nak edit tulisan dekat tengah
  • Cara nak guna via samsung di status fb
  • cara nak hide album di fb
  • cara nak highlight nama dalam facebook melalui telefon
  • cara nak hot kat fb
  • CARA NAK KAWAN ORANG YANG BLOCK
  • cara nak copy ayat dari facebook
  • cara nak copi mesej
  • cara nak buang gambar album dalam facebook orang
  • cara nak buat auto remove di fb guna hp
  • cara nak buat cover facebook nama di belakang
  • cara nak buat gambar di fb
  • cara nak buat gambar smile
  • cara nak buat grup dalam whatsapp
  • cara nak buat logo bb
  • Cara nak buat nama rakan di fb warna biru
  • Cara nak buat Post warna warni dekat wall facebook
  • cara nak buat smiley
  • cara nak buat tanda dalam fb
  • Cara nak buat tulisan biru di fb mobile
  • Cara nak buat tulisan biru di fb telefon
  • cara nak buat video gambar guna telefon
  • cara nak letak gambar profile di twitter menggunakan hp

3 thoughts on “Cara Buat Tulisan FB Jadi Biru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge