Tag Archives: buat tulisan facebook warna biru

Cara Buat Tulisan FB Jadi Biru

statusfb 300x198 Cara Buat Tulisan FB Jadi Biru

Cara Buat Tulisan FB Jadi Biru

Buat Tulisan FB Jadi Biru

Anda pernah lihat kat Facebook ramai orang buat tulisan jadi warna biru? Ade kan? Bila komen kat status tulisan dia jadi warna biru. Jadi hari ni nak bagi satu tutorial mengenai facebook iaitu cara buat tulisan FB jadi warna biru. Menarik kan? Yup memang menarik bila tulisan kita berubah warna. Lain dari yang lagi gitu. Kan kan..

Langkah pertama adalah sila masuk facebook fanpages ini kemudian tekan like : KLIK SINI

Langkah kedua adalah copy coding kat bawah ni kemudian paste la dekat mana anda nak letak. Dekat status anda ke, dekat komen orang lain ke atau kat komen gambar :

Coding : @[141761049238869:text]

Langkah ketiga tukar ayat kat yang bewarna merah tu kepada apa pun yang anda suka. Contoh kat bawah ni Hai! Selanmat Pagi! :

@[141761049238869:Hai!Selamat pagi!]

Langkah keempat tekan enter atau klik comment/share dan SIAP !! Tulisan anda akan menjadi warna biru.

Mudah kan tutorial ni. Diharap anda menyukainya.

p/s : Tulisan FB jadi warna biru ni nampak menarik bukan?

pixel Cara Buat Tulisan FB Jadi Biru

Incoming search terms:

  • macam mana nak buat tulisan biru dalam facebook
  • macam mana nak buat tulisan biru kat fb
  • cara buat tulisan biru di facebook
  • macam mana nak buat tulisan biru di facebook
  • http://www ohgempak com/tag/cara-nak-buat-tulisan-fb-warna-biru/
  • http://www ohgempak com/2011/08/cara-buat-tulisan-fb-jadi-biru/
  • tulisan biru di fb
  • cara nak buat tulisan biru kat facebook
  • ayat best fb
  • cara membuat tulisan biru di fb
  • macam mana nak buat tulisan biru
  • ayat lawak untuk status facebook
  • bagaimana tukar tulisan nama fb ke jawi
  • ayat nak buat status
  • cara nak buat tulisan biru
  • cara nak tutup akun twitter
  • cara tukar warna facebook
  • cara membuat smile di fb
  • macam mana nak buat tulisan biru kat facebook
  • bagaimana nak buat tulisan biru di facebook
  • cara nak format blackberry
  • cara membuat tulisan biru di facebook
  • text tulisan sambung
  • macam mana nak buat simbol love kat facebook
  • nak buat tulisan biru kat fb
  • ayat status facebook terbaik
  • cara buat tulisan biru
  • cara ubah warna tulisan di facebook
  • cara buka fb orang laen menu yg mana
  • CODE STATUS DI FACEBOOK BERWARNA HIJAU
  • cara nak tukar warna facebook
  • membuat status biru facebook menggunakan hp samsung galaxy y
  • namabirufacebook
  • tulisan biru di chat facebook
  • cara menulis tulisan biru di facebook
  • status facebook yang gempak
  • ayat gempak untuk facebook
  • buat tulisan biru di fb
  • cara nak jadi hot di facebook
  • letak tulisan jawi dalam fb
  • fb font biru
  • cara nak buat tulisan biru dalam facebook
  • bagaimana nak stop celcom facebook sms dari blackberry
  • aplikasi tulisan jawi di fb
  • cara buat tulisan biru dalam facebook
  • Macam mana mahu buat mention di facebook status
  • cara photo muzi bisa masuk ke fb
  • cara nak tutup akun facebook
  • font tulisan sambung percuma
  • cara buat tulisan warna biru pada fb
  • cara cara memformat blackberry melalui butang mobile
  • macam mana nak komen letak nama warna biru kat fb
  • cara nak buat smile di facebook
  • cara nak buat tulisan biru di facebook
  • tulisan love di fb
  • cara nak buat smiley di status facebook
  • macam mana nak buat tulisan warna biru dalam facebook
  • kie trd dalam tulisan jepun
  • cara nak buat gambar dalam facebook
  • ayat terbaik untuk status facebook
  • tukar warna biru di facebook
  • cara tukar nama fb
  • Tulisan merah
  • car buat tulisan biru dalam
  • tulisan pelik di facebook
  • Cara nak buat video menggunakan telefon
  • http://www ohgempak com/tag/buat-tulisan-facebook-warna-biru/
  • ayat gempak
  • Ayat Buat Status
  • cara tukar background facebook
  • macamana nak bold nama dalam fb?
  • macam mana nak edit nama kawan dalam facebook
  • cara nak tukar tulisan di handphone
  • cara membuat love hitam di facebook menggunakan hp samsung
  • cara mak buat fb
  • tag nama kawan tulisan biru
  • cara tukar font fb di hp
  • application untuk letak gambar dekat komen facebook
  • status fb jawi guna hp
  • macam mana nak buat background ipad
  • macam mana nak buar link nama jadik biru kat comment facebook
  • ayat status facebook gempak
  • kumpulan cara bikin status warna biru
  • cara nak copy msg dalam android
  • macam mana nak tag nama kat facebook guna blackberry
  • cara nak warna nama orang kat facebook
  • komen bergambar dalam facebook
  • cara tukar layout facebook tanpa download
  • cara memadam page di hp
  • cara nak main twitter dalam telefon
  • Ayat Gempak Untuk FB Dan Twitter
  • cara menggunakan icon smiley di facebook
  • macam mane nk letak profile picture kat twitter
  • tukar tulisan dekat henfon
  • cara highlight nama dalam komen facebook
  • macamana buat tulisan jawi di android phone
  • tulisan biru guna samsung ace
  • macam mana nak letak gambar dekat kek
  • cara menulis huruf biru difacebook di hP samsung young
  • tulisan warna di comen fb
  • cara mengubah tulisan telefon
  • cara tukar cover photo facebook melalui telephone
  • Cara menambahi smiley difb
  • Cara menambahi karakter smile difb
  • cara menukar tulisan berwarna
  • cara membuat tulisan nama menjadi warna biru di facebook
  • cara menukar tulisan telefon
  • Macam mana buat hashtag dalam facebook
  • macam mana guna whatsup
  • cara membuat tulisan biru di facebook lewat hp
  • macam mana buat emoticon Like di status facebook guna handphone
  • macam mana mau buat chat
  • tulisan jawi guna android
  • tulisan cantik di facebook
  • komen warna biru di fb
  • cara nak tag status wall facebook
  • buat bentuk love dalam facebook
  • simbol teks berwarna komen
  • buat fecebook dalam telefon/
  • mcm mana nak buat album di group facebook
  • cara-cara membuat simbol smile
  • mcm mane nk bt tulisan biru kat fb
  • Nak buat tulisan warna biru dalam facebook
  • mcm mana nak buat tulisan biru kat komen
  • cara nk tag nama kt komen facebook melalui opera mini
  • macamana nak masukan whatsapp dalam flipboard
  • cara tulis dalam gambar
  • nak copy status lawak untuk facebook
  • macamana nak tab nama orang dalam facebook
  • Cara tulisan warna biru di komen facebook guna hp
  • cata nak masuk group dalam whatsapp
  • macam mana copy gambar dalam komen facebook
  • Cara2 nak HOT dalam Facebook
  • emoticon warna buat bbm android
  • emocition cara menulis nama orang difacebook berwarna biru
  • Code teks sambung di fb
  • macam mana buat komen nama facebook
  • Cara tukar nama di fb ke jawi
  • delete birus dekat telefon samsung galaxy ace
  • cra copy comen d facebook
  • cara tulisan dalam facebook gambr2
  • macam mana buat muka facebook tukar ke yang lain
  • MACAM MANA GUNA SAMSUNG NOTE 3
  • Cara untuk mention nama orang dekat fb
  • letak photo dalam komen fb
  • macam mana mau buat smile di fb
  • cara untuk mention orang guna blackberry
  • macam mana mau birukan nama di fb?
  • Cara update status facebook warna biru bukan di komen
  • cara tukar gambar kulit facebook di opera mini
  • macam mana komen facebook bergambar android
  • cara upload gambar dalam komen facebook
  • cara upload photo dalam komen facebook
  • cara warna biru taip facebook
  • cara tukar kulit di facebook
  • cara nk letak nama friend dekat status facebook
  • cara-cara nak buat status lawak
  • CARA2 BUAT TULISAN BESAR
  • komen bergambar dalam facebook melalui handphone
  • cara untuk tag kawan dlm facebook guna telefon android
  • Cara tulisan biru difb
  • komen biru fb via hp
  • cara tukar warna tulisan warna di whatsapp
  • cara tukar text berwarna samsung y
  • gambar komen fb
  • Kode Cara menulis tek biru
  • Kode cara buat tulisan biru di facebook melalui telefon
  • gambar Simbol simbol telefon facebook
  • Kod text warna fb
  • Kod kod menukar warna Theme facebook
  • kod fb status profil
  • kod bahasa jawi di facebook
  • cara tukar tulisan samsung young
  • Huruf sambung di status fb
  • gambar tulisan kawan
  • handphone di tukar dengan samsung
  • komen gambar facebook android
  • font warna biru facebook opramini
  • Cara tukar nama kolony
  • facebook hp mcm cara laptop
  • fb berwarna guna android
  • Cara Tukat Kulit FB
  • cara tulis orang lidi dalam telefon
  • cara tulis nama di komen fb
  • cara untuk menukar background facebook di telefon
  • Macam macam link cara buat tulisan bewarna
  • love warna hijau di android
  • font tulisan biru fb
  • cara tulis bbm teks biru
  • cara tulis arab dalam fb di telefon
  • guna samsung bole send picture kat fb
  • kumpulan cara membuat nama menjadi warna warni
  • koment warna fb android
  • komen tag biru dalam facebook
  • cara tukar tulisan nama huruf jawi
  • macam mana mau tag nama orang d fb
  • mcm mana nak tag gambar di fb
  • semile buat komen facebook
  • setting untuk masukkan komen bergambar di telefon s2
  • simbol facebook menggunakan telefon
  • simbol gambar kodok di blackberry
  • simbol love berwarna hitam di bbm android
  • simbol love warna hitam di bbm
  • simbol nak add nama dalam fb
  • simbol tulisan warna warni fb simbol tulisan warna warni fb
  • simbul tulisan samsung
  • smile di dekat nama fb
  • status biru di fb melalui bbm smartphones
  • perkataan gempak
  • pcara buat smile guna fon
  • nama rakan warna biru di fb
  • membuat nama guna nombor dekat fb
  • mengedit tulisan biru dengan besar melalui hp
  • nak delete akun gmail dalam telefon
  • nak icon biru di twitter
  • nak komen bergambar kt facebook guna hp samsung
  • nak tambah simbol pada whatsapp
  • nak tukar background facebook guna handphone
  • NAK TULIS BLOG KAT TAB 7 7
  • nak tulis nama warna biru dalam Fb
  • nakbuat status jadi hot
  • nama kawan biru
  • status gempak di facebook
  • tag kawan di fb guna samsung young
  • tag nama kat facebook
  • tukar font pada hp fb
  • tukar nama di fb pakai jawi
  • tulisan biru di bbm
  • tulisan biru guna hp
  • tulisan love di hp android
  • tulisan pada whatsapp
  • tulisan virus
  • Tulisan warna biru guna telefon
  • tulisan warna pada whatsapp
  • tutor buat nama fb dengan simbol
  • tutup akun fb di galyoung
  • tukar colour facebook
  • tukar bahasa untuk gambar kepada komen rakan fb
  • trik nulis komen bbm android
  • tag nama kawan di facebook guna operamini
  • taip kode simbol smile
  • tambah nama kawan dalam comment fb
  • teg nama kawan dalam status fb
  • teknik tag nama kawan tulisan biru di fb
  • text biru di whatsup
  • tips dan trik update status fb guna kod bahasa arab opera mini
  • trick tukar tulisan fb
  • trick tulisan biru di bbm
  • trik facebook mobile tukar warna tulisan
  • Trik Menulis Love Warna Hitam
  • whatsapp macam mana nak copy paste
  • macam mana nak birukan nama dekat fb guna fon
  • macam mana nak copy status di fb pakai phone
  • macam mana nak guna samsung notes 3
  • macam mana nak hashtag kt fb
  • macam mana nak invite kawan masuk group whatsapp
  • macam mana nak jadi hot di facebook
  • macam mana nak letak feeling happy pada status facebook
  • macam mana nak letak feeling kat facebook
  • macam mana nak letak gambar dalam kumpulan facebook
  • macam mana nak letak gambar kt komen fb
  • macam mana nak letak simbol love kat facebook
  • macam mana nak mention nama dalam fb
  • macam mana nak copy photo dalam fb masuk dalam status
  • macam mana nak copy paste gambar dalam komen facebook
  • macam mana nak copy mesej whatsapp
  • macam mana nak buat bentuk love guna handpone samsung
  • Macam mana nak buat closce freind melalui telefon
  • macam mana nak buat hashtag kat facebook
  • macam mana nak buat komen bergambar di facebook di smartphone
  • macam mana nak buat nick biru dalam fb
  • macam mana nak buat status
  • Macam mana nak buat tanda smartphone dalam facebook
  • Macam mana nak buat via kat facebook
  • macam mana nak buka gambar di facebook guna telefon blackberry
  • macam mana nak cancel like di facebook
  • macam mana nak cari group whatsapp
  • macam mana nak mention nama pakai tab
  • macam mana nak set profile picture twitter
  • macam mana nak tab nama orang dalam facebook
  • macam mane nak tukar name dekat yahoo
  • macam mane nak tutup gambar profile fFacebook
  • macam mna nk tulis nama kat facebook komen jadi warna biru
  • macamana cara nak letak imej dekat kek
  • Macamana nak copy link guna telefon
  • macamana nak mention nama facebook guna andriod
  • Macamana nak tag nama di ruangan komen facebook
  • macamana nk buat status feeling dlm fb
  • macammana nak download whatsapp yang ads gsmbar
  • macammana nak mention nama kawan bila menggunakan blackberry?
  • macammana nak tutup update mobile
  • macam mane nak buat feeling dekat facebook
  • Macam mane nak buat auto remove
  • macam mana tulisan jadi merah dalam excel
  • macam mana nak tag kawan lebih dari 5 orang guna opera mini
  • macam mana nak tag nama dalam facebook
  • macam mana nak tag nama kat fb
  • macam mana nak tag nama orang di facebook guna talifon blackberry
  • macam mana nak tukar logo samsung note
  • macam mana nk buat icon dekat comment facebook
  • macam mana nk delete komen kat whatapps
  • macam mana nk padam kan screen samsung notes 3
  • macam mana nk tukar profile picture dekat twitter?
  • macam mana tag nama kat komen kat fb pakai hp
  • macam mana tukar logo samsung note 3 v10
  • mcm mana nak buat tulisan biru kat facebook
  • cara tukar gambar cover facebook guna smartphone
  • cara buat love dalam facebook
  • cara buat tulisan besar bold facebook
  • cara buat tulisan biru di fb samsung galaxy young
  • cara buat tulisan biru pada fb menggunakan opera
  • cara buat tulisan simbol huruf warna biru
  • cara buat video gambar di telefon
  • cara cara buat profil
  • cara cara nak tag post Guna link
  • Cara cara tukar fon telefon android
  • cara copy nick di komen
  • cara copy text dekat fb
  • cara copy text guna note 3
  • cara edit tulisan jadi warna merah di bb
  • cara emoticon love warna hitam
  • Cara buat tulisan berwarna di fb guna hp
  • cara buat tulisan bbm android menjadi biru
  • cara buat love warna hitam di status bbm
  • cara buat nama at telefon
  • Cara buat simbol alt guna telefon
  • cara buat simbol dalam facebook guna handphone
  • cara buat simbol di facebok menggunakan tellefon
  • Cara buat simbol di facebook dari telefon
  • cara buat simbol fb kod
  • cara buat smile di facebook guna fon
  • Cara buat smile facebook guna hp
  • cara buat smile menarik dikomen facebook
  • cara buat status bbm biru
  • cara buat tulis jawi guna smart phone
  • cara buat tulisan arab di status bbm
  • cara guna facebook guna operamini
  • cara guna facebook mobile
  • cara membuat emot love warna hitam pada bbm
  • Cara membuat emoticon menggunakan simbol telefon
  • cara membuat fb d telefon
  • cara membuat feeling dalam fb
  • Cara membuat gambar love besar di hp melalui facebook
  • cara membuat icon love warna biru di fb
  • cara membuat icon love warna hitam di bbm pada android
  • cara membuat link biru nama grup
  • cara membuat love biru di fb
  • Cara Membuat Nama Facebook Guna Email
  • cara membuat nama kawan dekat status facebook warna biru
  • cara membuat nicname bbm jadi bold android
  • Cara membuat simbol di facebook lawat operamini
  • cara membuat copy link menggunakan galaxy note
  • cara membuat album photo bergambar di facebook
  • cara hastag nama facebook melalui operamini
  • cara letak gambar di opera mini android
  • cara letak gambar di status fb
  • cara letak gambar pada komen Facebook tel Samsung
  • cara letak geeling pada fb
  • cara letak nama kumpulan di facebook
  • cara letak nombor telefon di facebook
  • Cara letak simbol handphone di fb
  • Cara macam jenis tulisan warna status fb
  • cara masuk gambar di ruangan komen di facebook
  • cara masukkan gambar di FB guna blackbery
  • Cara memadam album foto facebook melalui handphone
  • cara memasuki handphone kawan
  • cara membuat status hitam melalui samsung
  • ayat ayat gempak/
  • bagaimana nak padam following di facebok
  • bagaimana nak post gambar di ruangan komen fb
  • bagaimana nak tulis tulisan jepun
  • bagaimana Teg orang menggunakan hp
  • bagaimana untuk keluar dari kumpulan di facebook telefon
  • bikin text bbm warna biru
  • Buat album gambar di fb guna telefon
  • buat bentuk bintang di status
  • buat emot love warna hitam di bbm
  • buat profile huruf jawi pada facebook
  • buat simbol d HP gambar
  • Buat simbol love guna samsung galaxy Ace
  • buat status berwarna pada bbm
  • bagaimana nak letak gamba dalam comment facebook guna handphone
  • bagaimana nak komen love
  • ayat buat lawak facebook
  • ayat gempak nak buat status
  • ayat invite kawen di fb
  • ayat nk buat status
  • ayat terbaik nk update status kt facebook
  • bagaiman cara menjadikan cover fb mengikut fixel
  • bagaimana cara membuat samsung galaxy young menarik
  • bagaimana cara menulis status dalam tulisan arab dalam facebook
  • bagaimana cara nak insert gambar dalam komen facebook┬Ą
  • bagaimana nak attach gambar dalam ruangan komen fb
  • bagaimana nak buat background facebook guna handphone
  • bagaimana nak delete massge di facebook
  • bagaimana nak hapuskan akaun facebook guna handphone
  • buat status fb dengan huruf sambung via hp
  • buat symbol di facebook hp samsung galaxy chat
  • cara bikin status warna biru di aplikasi opera mini
  • cara bikin tulisan simbol untuk bbm di hp samsung
  • cara bina ayat di facebok
  • cara blackberry nak tag dalam facebook
  • Cara block rakan di chat guna facebook mobile
  • cara buat album di facebook melalui hp samsung
  • Cara buat auto remove fb guna hp
  • cara buat auto tag facebook
  • cara buat auto tag guna telefon handphone
  • cara buat bentuk bintang komen di facebook
  • cara buat cover photo fb galaxy ace opera mini
  • cara buat icon whatsapp jadi warna biru
  • cara buat kumpulan di mesej fb
  • cara bikin status fb jadi biru di hp samsung
  • cara bikin status bbm warna biru
  • buat tulisan hijau di fb via opera
  • cam mana buat status warna biru
  • cam mana buat status warna merah
  • camna nak tag nama kawan dalam facebook
  • cane nk letak feeling kt fb
  • car buat tulisan warna di bbm
  • cara 2 buat smile besar dalam fb
  • cara autotag dalam telefon
  • cara bbm di fb via opmin
  • Cara bikin bentuk hati berwarna hitam di fb
  • cara bikin komen gambar galaxy mini
  • Cara bikin love hitamdi fb lewat hp
  • cara bikin love warna hitam di android
  • cara buat logo di telefon
  • cara nak masuk kan gambar guna operamini
  • Cara Nak Tukar Nama Pages Facebook Menggunakan Telefon
  • cara nak tukar tulisan dalam facebook bahasa cina
  • cara nak tukar tulisan telefon samsung galaxy ace
  • cara nak tukar warna di facebook hp
  • cara nak tukar warna nama dalam grup whatsapp
  • cara nak tulis emoticons
  • cara nak tulis nama rakan di ruangan komen menjadi biru menggunakan hp android
  • cara nak ubah tulisan dekat whattapp
  • Cara nak ubah tulisan komen menjadi biru
  • cara nak update status kat facebook dengan ade feeling love
  • cara nak upload gambar dlm comment fb
  • cara naknpost status feeling kat facebook
  • cara ngasih simbol status fb di hp samsung young
  • cara nak tukar nama bbm
  • cara nak tukar bahasa dalam facebook menggunakan henpon
  • cara nak mention nama kawan jadi biru menggunakan handphone android samsung galaxy s
  • cara nak padam gambar d album facebook
  • cara nak post gambar dalam komen fb android
  • cara nak quit bbm
  • cara nak tag dalam status facebook
  • cara nak tag friend dalam komen
  • cara nak tag kawan di comment facebook guna blackberry
  • cara nak tag nama dalam facebook guna handphone
  • cara nak tag nama fb menggunakan opera mini
  • cara nak tag nama guna blackberry
  • cara nak tag nama kat komen fb
  • cara nak taip gambar di twitter
  • cara nak taip hashtag di facebook
  • cara nk block org di fb guna handphone
  • cara nk buat huruf nma org dkat fb
  • cara tag gambar fon
  • Cara tag guna tulisan biru
  • cara tag kawan facebook operamini
  • Cara tag nama di ruang komen dengan mengunakan telefOn
  • cara tag nama fb komen android
  • cara tag nama kawan d fb guna hp
  • cara taip nama chat facebook
  • Cara teg kawan di fb menggunakan hp
  • cara text jadi warna fb
  • Cara tukar back ground facebook di telefon
  • cara tukar background telefon guna gambar sendiri
  • cara tukar background telefon operamini facebook
  • cara tukar facebook theme
  • cara tag gambar dalam komen facebook
  • cara tag facebook di samsung
  • cara nk buat symbol smiley di facebook
  • Cara birukan nama rakan
  • cara nk memabuat tulisan logo
  • cara nsk ubah tulisan dalam iphone
  • cara nulis di bbm warna biru
  • cara padam album di fb mengguna telepon
  • cara padam page guna hp
  • cara padam tag gambar melalui telefon
  • CARA PASTE GAMBAR DI facebook
  • cara paste guna telefon
  • cara post gambar di komen facebook menggunakan note
  • cara sambungkan twitter ke fb via operamini
  • cara share link dekat chat fb
  • cara tukar foto group watsapp
  • cara membuat status jadi biru di wall grup FB/
  • Cara mention nick fb pakai hp
  • cara mention orang lewat hp android samsung chat
  • cara menukar ayat menjadi biru
  • cara menukar text hp android
  • cara menukar tulisan dalam facebook
  • cara menukar warna fb android
  • cara menulis menjadi biru di opramini
  • cara menulis nama rakan menjadi biru di ruangan komen
  • cara menulis status hitam di fb
  • cara menuliskan nama orang di status fb biru
  • Cara merubah warna fb menggunakan hp
  • cara nak block wasap orang
  • cara nak bold nama dalam komen facebook
  • cara mention nama rakan di ruangan comment facebook
  • Cara mention nama orang kat fb
  • cara membuat status tulisan ayat di facebook
  • Cara membuat telefon copy
  • cara membuat tulisan biru di fb lewat hp samsung galaxy young
  • cara membuat tulisan biru di fb pakai android
  • Cara membuat tulisan hitam di status fb dengan operamini
  • cara membuat tulisan warna biru di fb via hp
  • cara membuat tulisand jd warna biru d facebook
  • cara mengubah tulisan di bbm for android menjadi biru
  • cara mengubah warna tulisan di facebook mengunakan hp
  • cara mention menggunakan samsung young
  • cara mention nama di fb
  • cara mention nama di fb guna opera mini
  • cara mention nama kawan kat fb
  • cara nak buang gambar album dalam facebook orang
  • cara nak buat auto komen menggunakan handphone
  • cara nak copy ayat yang post kat facebook
  • cara nak copy guna handset
  • cara nak copy mesej facebook android
  • Cara nak copy teks dari wall dalam fb
  • cara nak delete album gambar dalam fb
  • cara nak dowlod video masuk dalam henfon
  • cara nak download whatsapp biru
  • cara nak edit tulisan dekat tengah
  • Cara nak guna via samsung di status fb
  • cara nak hide album di fb
  • cara nak highlight nama dalam facebook melalui telefon
  • cara nak hot kat fb
  • CARA NAK KAWAN ORANG YANG BLOCK
  • cara nak copy ayat dari facebook
  • cara nak copi mesej
  • cara nak buat auto remove di fb guna hp
  • cara nak buat cover facebook nama di belakang
  • cara nak buat gambar di fb
  • cara nak buat gambar smile
  • cara nak buat grup dalam whatsapp
  • cara nak buat logo bb
  • Cara nak buat nama rakan di fb warna biru
  • Cara nak buat Post warna warni dekat wall facebook
  • cara nak buat smiley
  • cara nak buat tanda dalam fb
  • Cara nak buat tulisan biru di fb mobile
  • Cara nak buat tulisan biru di fb telefon
  • cara nak buat video gambar guna telefon
  • cara nak masuk kan gambar gmail guna operamini